Set, læst og hørt: Hjalte Wieth

Mandag Morgen har bedt iværksætter Hjalte Wieth om tre kulturanbefalinger. Han fortæller blandt andet om eventet "Unleash the Power Within" med coach Tony Robbins.

I november var jeg til et event, der hedder Unleash the Power Within med Tony Robbins i New York. Han er en af verdens mest kendte livsstils- og businesscoaches, og han er en person, der deler vandene. Da jeg fortalte folk omkring mig, at jeg skulle til arrangementet, mente ni ud af ti, at jeg var sindssyg. ”Hvorfor har du dog brug for det?”

Eventet består af 12.000 mennesker i en koncertsal i fire dage med formålet om at komme ud som en bedre version af sig selv. Jeg var dybt imponeret over hans evne til at opretholde et skyhøjt energiniveau med musik, mennesker og ham selv som hypeman. Han formår at få alle i salen til at være 100 procent til stede, ti timer om dagen, fire dage i streg igennem sin alternative præsentationsteknik. Det var en ret absurd oplevelse. Han får folk til at grave dybere i sig selv, end jeg nogensinde har set før. Hvis man tager ansvar for sin egen proces, var det bestemt tiden værd.

Login