Nyt job: Camilla van Deurs er Københavns Kommunes nye stadsarkitekt

I februar tiltræder Camilla van Deurs stillingen som stadsarkitekt i Københavns Kommune. Her skal hun både håndtere en rivende byudvikling og fastholde et fokus på mobilitet og bæredygtighed.

42 år. Master of Architecture fra Kunstakademiets Arkitektskole (2002). Ph.d. om ”Udformning og brug af uderum i nyere dansk boligbyggeri” fra Kunstakademiets Arkitektskole (2010). Ansat hos Gehl fra 2008 og partner siden 2013. Hun har bl.a. arbejdet med byanalyser og -strategier, masterplaner og lokalplaner samt byrumsdesign og landskab for en lang række storbyer i hele verden. Hun er gift og har to børn på 11 og 14 år.

Den danske hovedstad står aldrig stille, og i disse år nærmest spurter Københavns byudvikling af sted. Antallet af borgere vokser hastigt, og der er et pres på byggeriet og boligmarkedet. Københavns Kommune ønsker også fremover at være en af de bedste byer at bo i på verdensplan, og her bliver det altså fremover Camilla van Deurs, der står i spidsen for at sikre de optimale fysiske rammer. 

Login